Som det alltid blir så hände det saker på vägen. Toafläkten dog när jag rengjort toastolen (det kom in vatten) och det tog en månad att få fram en ny och få den monterad.
När jag målade under varmvattenberedaren upptäckte jag att den läckte undertill. Två veckor tog det att få hit en reparatör och den måste bytas omedelbart. Den var alldeles sönderfrätt undertill och det hade brunnit i ledningarna. Bara 4 år gammal!
Jag är glad att jag bara hyr och slipper betala smiley.
Här är lite före och efterbilder:

På det hela taget är jag väldigt nöjd med resultatet. Badkaret blev en sån karamell smiley.
På bild nr 2 så syns knappt den fina dörren jag tillverkat, otroligt stolt över den !
Toadelen är ljust grön och resten av väggarna och taket är vitt. Fönsterbågarna skule varit rosaröda men blev mörkröda.
Vissa ställen behöver lite färgduttande och fönsterkarmarnas färg blev inte bra. Får göras om. Men det är härligt med ett ljust, rent och fräscht badrum!

Imorgon kommer ett tyg jag skickat efter (från tyg.se ‘svenskspråkig’ tysk sida där man kan hitta precis det tyg man vill och köpa metervara utan att behöva åka in till Stockholm och springa runt i tygaffärer, tar en vecka att få hem.) som ska hänga för den igenbommade dörren nära toan.

Tror jag ska sätta upp en enkom liten hylla för en ljuslykta. Så nice at ta ett skumbad nu!