En av mina hyresvärdar (jag har 5 stycken!) var här för ett par veckor sedan för att försöka fixa lite i mitt badrum. Efter 3 dagar med mycket lite gjort lämnade han det för han skulle på semester. Eftersom deras gemensamma ‘arbetsvecka’ var slut så förstod jag att resten fick jag fixa själv.
Så där stod jag med ett spackelkladdigt stort område vid ena väggen och andra olagade hål i närheten.

Jag insåg också att jag var tvungen att lösa problemen och göra klart själv. Det måste målas också. Och om jag målade den väggen så måste de andra också målas. Och taket.
Mitt badrum är ca 17 kvadratmeter stort och det är rör och eluttag runt hela rummet. Varmvattenberedare, hydrofor, badkar, tvättmaskin och en liten diskmaskin. Toaletten är av typ separett och måste också tas ut och rengöras o renoveras. I mitt hyreskontrakt står att småreparationer måste jag fixa själv och ägarna står för material.

Nu till motståndet som jag inte riktigt förstår.
Jag har köpt in allt som behövs och det är inte lite! Men som sagt betalar jag det inte själv. Jag har tvättat tak och väggar (där började motståndet). Fy tusan vad jobbigt och TRÅKIGT det är!!

Att tejpa och plasta in allt och motståndet bara växte och växte.
Att skälla och svära åt målartejp och plast är rätt otillfredsställande, jag ville ha bråk!
Nu gör jag lite om dagen. Så mycket jag förmår mig till och lite till.
Inser att det kommer att ta minst två veckor att få det klart. Utan toa eller möjlighet att duscha.

Jag avskyr det här jobbet. Mina vänner orkar inte höra mig klaga och gnälla längre och säger att; tänk vad roligt det blir när det är klart.
Men jag kan inte tänka så långt, jag är mitt i skiten nu och jag HATAR det!

Just nu har jag målat taket klart, väggarna är nästan helt klara efter första lagret färg.
Bilderna är från innan jag plockade ut allt löst.