Ja faktiskt! Första svalan har börjat dunka in under takstolen några gånger om dagen. Jag fick veta av en kvinna jag träffade för några år sen på en bänk vid busshållplatsen i Norrtälje att det är hanarna som kommer först och bygger boet. Sen kommer honorna efter i vår. Men att de kommer så här tidigt? Och att de inte får ont i ryggen eller huvudet av att dunka in sådär, för det gör de alltid. Hela sommaren smiley.

Jag ställde mig på vågen för 5 dagar sedan. Jag skäms att skriva det. Jag vägde 100 kg smiley.
Nu MÅSTE jag göra något åt det.

Skickade efter ‘matrevolutionen’ av Andreas Eenfeldt, den kom snabbt och nu sträckläser jag den. Bra skriven, intressant nästan thrilleraktig! Inga överdrifter eller påhopp som tyvärr är vanligt, det är ju rätt kontroversiellt milt sagt. Däremot massor av fakta, vetenskapliga undersökningar, historia och resonerande.
Det är inget tvivel om att han har rätt!

Därför äter jag nu lågkolhydratkost. Det är jobbigt första dagarna men det är normalt innan kroppen ställer om sig till fettdrift istället för kolhydrat(-socker)drift. Trots att maten är fet så drabbas jag inte av paltkoma efter maten som jag gjorde på ‘vanlig’ mat.
Jag återkommer om resultatet smiley.

Det var längesedan jag var ute på YouTube men idag var jag musikhungrig. Men vad i h-e!
Något musikföretag har sett till att min favoritleverantör ‘draadnagels’, har fått sin kanal borttagen, för att han inte äger musiken han lägger ut ,(musiken är från 50-60 talet), 50 av mina favoriter är borta för alltid! Jag är så ledsen, det känns som mord! Jag har skrivit till musikföretaget och sagt åt dem att skämmas. Tror dom verkligen att man går till deras site och köper musiken istället? Aldrig. Jäkla gamar smiley.

För övrigt har jag hittat en ny deckarfavorit: Ingrid Hedström. Journalist som bott i Bryssel och skriver (på svenska) om en påhittad by; Villette, i Belgien,hjältinnan är en kvinnlig undersökningsdomare (motsvarar ungefär en kombination av mordutredare och åklagare i Sverige) och det handlar om hennes närmaste medarbetare och familj och så mord förstås! Trevligt och inte så våldsamt, inget splatter utan mer relationer, (bristande) jämlikhet och funderande. Mer kriminalroman än deckare. Rekommenderas varmt!

Här är en härlig låt med Mark Knopfler: You’ve better move on